Автоматизована система проектування та виготовлення деталі типу «вал-шестерня» - Бохан, О. Д. (My University, 2020)
В процесі роботи було створено програмний модуль API програми, який дозволяє змінити чотири основні параметри деталі: діаметри валів, довжину шпонкового пазу та кількість зубів у шестерні.
Keywords: програмний модуль API програми; 3D збірка; виготовлення деталей; деталь «Вал-шестерня»