Автономія навчальної діяльності студентів - Караєва, Тетяна В'ячеславівна; Караева, Татьяна Вячеславовна; Karaieva, Tetiana (ПНПУ ім. К.Д.Ушинського, 2011)
UA: У статті розглянуто сутність феномену навчальної автономії студентів, його відмінність від самостійної роботи; обґрунтовано зміст поняття «навчальна автономія студента». RU: В статье рассматривается суть явления учебной автономии студентов, его отличие от самостоятельной работы; обосновано содержание понятия «учебная автономия студента». EN: The article covers the essence of students learning autonomy phenomenon, the way it differs from self-instruction; the notion of “student’s learning autonomy” has been substantiated.
Автономия учебной деятельности студентов
Аutonomy of students’ learning activities
Keywords: навчальна автономія студентів; самостійна робота; рівні автономії; іноземні мови; самостійна праця; індивідуальна праця; учебная автономия студентов; уровни автономии; students’ learning autonomy; self-instruction; autonomy levels