Інтернет-магазин для продажу мобільних телефонів з модулем рекомендацій - Дудла, Василь Васильович (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
UA: Сучасний розвиток електронної комерції потребує створення ефективних та зручних інтернет-магазинів, які забезпечують користувачам швидкий доступ до необхідних товарів. Важливим аспектом є персоналізація взаємодії із клієнтом, що дозволяє покращити досвід покупця та підвищити рівень продажів. Впровадження модуля рекомендацій у систему інтернет-магазину є ефективним способом автоматизації підбору товарів, що відповідають уподобанням користувача. Об’єкт дослідження: програмне забезпечення для електронної комерції. Предмет дослідження: інтернет-магазин для продажу мобільних телефонів із модулем рекомендацій. Мета роботи: розробити інтернет-магазин для вибору та придбання мобільних телефонів. /// EN: The modern development of e-commerce requires the creation of efficient and user-friendly online stores that provide customers with quick access to the necessary products. A crucial aspect is the personalization of customer interactions, which enhances the shopping experience and increases sales. Implementing a recommendation module in an online store system is an effective way to automate product selection according to user preferences.Object of research: Software for e-commerce. Subject of research: An online store for selling mobile phones with a recommendation module. Purpose of the study: develop an online store for selecting and purchasing mobile phones.
кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 122 «Комп'ютерні науки»
Keywords: інтернет-магазин; електронна комерція; рекомендаційна система; адаптивний дизайн; MERN; online store; e-commerce; recommendation system; adaptive design