Електромагнітний фільтр-сепаратор. Опис до патенту на корисну модель № 157080. Україна - Кюрчев, Володимир Миколайович; Мовчан, Сергій Іванович (My University, 2024)
Електромагнітний фільтр-сепаратор містить робочу камеру з вхідним і вихідним патрубками, магнітопровід з обмотками, підключений до двох клем підведення електричного струму, немагнітні конуси, вертикальні перегородки: верхні та нижні, контурні вставки всередині обмоток, розташовані всередині зовнішньої і внутрішньої коаксіальних ємностей, корпус робочої камери, дві клеми, вентиль подачі стічних вод на оброблення і вентиль відведення оброблених стічних вод. Додатково встановлено два додаткових вентилі підведення стічних вод, які вмикаються за трьома варіантами: горизонтальним, вертикальним або діагональним розташуванням вентилів.
Keywords: водоочисне обладнання; стічні води; вентиль; регулювання водного потоку