Соціально-психологічні теорії малої групи - Єременко, Лариса В'ячеславівна; Еременко, Лариса Вячеславовна; Yeremenko, Larysa (My University, 2021)
UK : Малі групи - виробничі, навчальні, сімейні, спортивні, терапевтичні, тренінгові — привертають до себе підвищену увагу фахівців різних дисциплін, що обумовлено їх значною роллю в житті суспільства, організації та конкретної людини. З кінця XIX ст. і по теперішній час проведено колосальну кількість теоретичних, експериментальних і прикладних досліджень в галузі малих груп. Особливе значення мають напрацьовані теоретичні підходи до дослідження малих груп.
Keywords: група; підгрупа; індивід; член групи; групова динаміка; неформальна підгрупа; внутрішньогрупова активність