Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки : наукове фахове видання. Вип. 26, т. 1 - (:unkn) unknown (Видавничий дім «Гельветика», 2026)
Представлені результати наукових досліджень вчених у галузях галузевого машинобуду- вання, енергетики, електротехніки, електромеханіки, харчових технологій, комп’ютерних наук та інформаційних технологій. Видання призначене для наукових працівників, викладачів, інженерно- технічного персоналу і здобувачів вищої освіти, які спеціалізуються у відповідних або суміжних галузях науки та напрямках виробництва.
Proceedings of Tavria state agrotechnological university. Technical sciences. Issue 26, v. 1
Keywords: Наукові дослідження; вчені ТДАТУ; електроенергетика; електротехніка та електромеханіка; комп’ютерні науки; машинобудування; харчові технології; electrical power engineering; electrical engineering and electromechanics; computer sciences; machine building (by specializations); food technologies