Екзистенційний вимір свята як символічної форми культурию - Поправко, Ольга Вікторівна; Поправко, Ольга Викторовна; Popravko, Olha (My University, 2016)
Свято - одна з найдавніших форм куочтури, у якій людина виступає багаторівневою субстанцією, яка формує набір зразків та ідеалів (форми поведінки. моральні норми, моделі майбутнього тощо).
Keywords: форми культури; свято; відпочинок; культура Постмодерну; дозвілля