Поняття безпеки електронних платежів - Щевелєва, О. В. (ЦФЕНД, 2019)
Для забезпечення безпеки платіжних операцій всі фінансові установи періодично повинні проходити аудити Національного банку України та незалежний аудит щодо відповідності міжнародним стандартам безпеки, проводити цілодобовий моніторинг фінансових операцій з метою виявлення підозрілих транзакцій за територіальним критерієм, за критеріями суми та типу операції
Keywords: платіжна система; незалежний аудит; використання готівкових коштів; платіжний сервіс; ринок безготівкових платежів