ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт завершився - Іванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna (My University, 2015)
Студенти ТДАТУ за підсумками конкурсу студентських наукових робіт, отримали дипломи ІІ та ІІІ ступеня і грамоти
Keywords: Агротаврія; ТДАТУ