Способи і засоби для очищення повітря від пилу в кабінах тракторів - Мохнатко, Ірина Миколаївна; Мохнатко, Ирина Николаевна; Mokhnatko, Iryna (ТДАТУ, 2013)
Робота присвячена аналізу способів і засобів очищення вентиляційного повітря від пилу в кабінах тракторів.
Methods and facilities for cleaning of air at Dust in booths of tractors
Keywords: пиловловлення; вентиляційне повітря