Проблеми викладання іноземних мов у закладах вищої освіти: матеріали І Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2021)
У збірнику представлені матеріали Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції за результатами досліджень у галузях педагогіки, методики викладання іноземних мов, лінгвістики та літературознавства. Матеріали призначені для наукових співробітників, викладачів та здобувачів вищої освіти.
Keywords: викладач; збірник; галузь педагогіки; методики викладання іноземних мов; лінгвістика; літературознавство; здобувач вищої освіти