Ресурсозбереження в технологічних процесах АПК: наукова школа доктора технічних наук, професора В. А. Дідура - Вовченко, Світлана Володимирівна; Вовченко, Светлана Владимировна; Vovchenko, Svitlana; Журавель, Дмитрий Павлович; Журавель, Дмитро Павлович; Zhuravel, Dmytro (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Наукова школа є доволі ефективною формою творчої співпраці колективу вчених в певній галузі науки. Вчених школи об’єднують, насамперед, спільні наукові інтереси та творчій підхід до вирішення завдань. В роботі, окрім наукових досліджень, велику роль відіграють безперервне спілкування, наукові дискусії, зв’язок з виробництвом. Від діяльності творчого колективу школи, його досягнень значною мірою залежить науковий імідж університету і якість підготовки студентів. З метою розкриття наукового потенціалу одного з провідних аграрних вузів Півдня України, наукова бібліотека пропонує вашій увазі четвертий випуск проекту «Наукові напрями ТДАТУ» - «Наукова школа д. т. н., професора В. А. Дідура «Ресурсозбереження в технологічних процесах АПК». На сторінках цього видання ви зможете ознайомитися з історією створення, основними досягненнями і напрямами роботи наукової школи. Окремий розділ присвячений д. т. н., професору, керівнику школи В. А. Дідуру. Однією з ознак наукової школи є наявність публікацій за темами наукових напрямків, за якими проводяться дослідження. Саме тому, заключний розділ містить основні публікації керівника і учасників школи. Видання може бути корисним для науковців, студентів і аспіратів, а також читачів, які бажають розширити свої знання у цій галузі
Keywords: ресурсозбереження; АПК; наукова школа доктора технічних наук; історія створення наукової школи