Опис до патенту на корисну модель № 39429 "Спосіб виробництва метилових ефірів жирних кислот із суміші тваринних і рослинних жирів" - Абаджян, Б. А.; Лазуренко, О. В.; Постол, Юлія Олександрівна; Постол, Юлия Александровна; Postol, Yuliia; Кочірко, Б. Ф. (Державний департамент інтелектуальної власності, 2009)
Спосіб виробництва метилових ефірів жирних кислот із суміші тваринних і рослинних жирів, що включає розтоплення тваринного жиру до рідкого стану переважно при температурі випарювання незв'язаної з ним води, змішування рідкого тваринного жиру з розчином метанолу та гідроок сиду калію і розділення отриманої суміші на метилові ефіри жирних кислот і гліцерин, який відрізняється тим, що рідкий тваринний жир змішують з рослинним жиром і отриману суміш змішують з розчином метанолу та гідрооксиду калію
Keywords: виробництва метилових ефірів жирних кислот із суміші тваринних і рослинних жирів; переробка жирів тваринного і рослинного походження