Впровадження інфрачервоного опалення, як спосіб рішення проблеми ефективного обігріву на свинарських фермах - Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia (My University, 2016)
За всіма показниками системи інфрачервоного опалення є найбільш перспективним способом рішення проблеми ефективного обігріву сільськогосподарських підприємств.
Keywords: пошук шляхів енергозбереження; витрати енергоресурсів; об'єм економії; температура повітря; інфрачервоне опалення