Характеристика поверхонь тертя при зношуванні плоских пар - Юдовинський, В. Б.; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Пеньов, Олег Валентинович; Пенев, Олег Валентинович; Penov, Oleh; Мирненко, Юрій Петрович; Мирненко, Юрий Петрович; Myrnenko, Yurii (ТДАТУ, 2010)
UK: Робота присвячена характеристиці поверхонь тертя при зношуванні плоских пар і мікрорельєфу поверхонь зносу. RU: Работа посвящена характеристики поверхностей при износе плоских пар и микрорельефа поверхности износа. EN: The characteristic of friction surfaces at the wear of flat pair and microrelief of wear surfaces are considered in the paper.
Характеристика поверхностей трения при износе плоских пар
The kharaktristic of friction surfaces at wear of flat pairs
Keywords: коефіцієнт зносу; коефіцієнт тертя; плоскі пари; відкриті і закриті зразки; мікрорельєф поверхні зносу