Інновації в рекрутинзі та їх значення в управлінні персоналом, кадровій політиці та стратегії розвитку організації - Бочарова, Наталія Олександрівна; Бочарова, Наталья Александровна; Bocharova, Nataliia (My University, 2018)
Управління персоналом як система призвано базуватися на кадровій політиці, яка виступає складовою системи стратегічного управління організацією. Зокрема, вибір кадрової політики залежить від обраної концепції управління персоналом, яка має відповідати стратегії розвитку організації на довгостроковий період.
Keywords: управління персоналом; кадрова політика; рекрутмент