Пристрій діагностування експлуатаційних режимів роботи заглибного електродвигуна - Сердюк, В. В. (Мелітополь: ТДАТУ, 2018)
Дослідити вплив експлуатаційних факторів на ресурс роботи електродвигунів, визначити параметри діагностування і розробити пристрій діагностування, що спроможний підвищити експлуатаційну надійність електродвигунів заглибних насосів.
Keywords: електродвигун; насоси; світлова та звукова сигналізація; релейний елемент