Пристрій підготовлення та використання води в теплообмінних апаратах вертикального типу систем оборотного тепловодопостачання. Опис до патенту на корисну модель № 159289. Україна - Кюрчев, Володимир Миколайович; Андріанов, Олександр Анатолійович; Бережецький, Олександр Васильович; Мовчан, Сергій Іванович (My University, 2025)
Пристрій підготовлення та використання води в теплообмінних апаратах вертикального типу систем оборотного тепловодопостачання містить систему подачі мастила для охолодження обладнання, систему подачі води для охолодження обладнання, систему подачі води для охолодження мастила. Додатково встановлено вузол інтенсивного змішування водного потоку з внутрішньою робочою поверхнею коноїдальної форми.
Keywords: теплообмінні апарати; системи оборотного тепловодопостачання; охолодження мастила; подача води; інтенсивне змішування водного потоку; коноїдальна форма; імпульсна високочастотна електромагнітна обробка води; захист від відкладень