Визначення переваг та недоліків основних альтернативних біопалив - Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia; Болтянський, Олег Володимирович; Болтянский, Олег Владимирович; Boltianskyi, Oleh (ТДАТУ, 2020)
Біопаливо за дією на навколишнє середовище та здоров’я людини має великі переваги в порівняні з нафтовим дизельним паливом при зберіганні позитивного енергетичного балансу, а технічні показники відповідають стандарту на дизельне паливо Євро-5.
Keywords: дизельне паливо; альтернативні види палива; газові конденсати; газоподібне паливо; біопаливо; ріпакова олія холодного пресування