Модернізація приводу підбирача-копнувача ПК-1,6 А у сільськогосподарському товаристві з обмеженою відповідальністю "ЮНТ-ЮГ " Приморського району Запорізької області: пояснювальна записка до дипломного проекту здобувача СВО Бакалавр - Войніков, Богдан Андрійович (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Дипломний проект містить 68 сторінок машинописного тексту, 6 крес-лярсько-графічних аркушів і має список літератури, що містить 11 наймену-вань. У першому розділі проекту проведений аналіз використання машинно-тракторного парку, на підставі якого розкриті резерви підвищення продукти-вності праці і зниження собівартості. В другому розділі пропонується розрахунок гідравлічного приводу під-бирача-копнувача ПК-1,6А. У третьому розділі представлена конструкторська розробка гідравліч-ного приводу підбирача-копнувача ПК-1,6А. Виконані необхідні розрахунки У четвертому розділі представлені заходи щодо охорони праці при проведенні робіт. У п'ятому – дається техніко-економічна оцінка проекту.
Keywords: підбирач; гідромотор; безвідмовність; надійність; охорона праці