Практичні аспекти планування підприємницької діяльності - Андрєєва, Лариса Олександрівна; Андреева, Лариса Александровна; Andrieieva, Larysa (ТДАТУ, 2017)
UK: Враховуючи постійно зростаючий динамізм умов господарювання та посилення конкуренції стають дуже важливими питання пошуку підприємствами способів (засобів, правил, методів, принципів тощо) здійснення підприємницької діяльності, які б забезпечували не тільки задоволення потреб клієнтів, але й фінансову стабільність.
Keywords: планування; підприємницька діяльність; аспекти планування; плануванні діяльності; плануванні діяльності підприємства; виробниче підприємство; показники виробництва; планування виробничої програми