Проблеми нарахування військового збору - Комарова, К. О. (Мелітополь: Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2019)
Військовий збір було введено в 2014 році для фінансування Збройних сил України. Цим податком обкладаються доходи фізичних осіб на території України. Ставка військового збору складає 1,5% від нарахованої заробітної плати
Keywords: військовий збір; Збройні сили України