Особливості ризиків у логістичній системі організацій в сучасних умовах - Фіріч, Анастасія (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Сучасні трансформації у таких аспектах як економіка, політика, регуляторні виклики та технології істотно впливають на логістику в цілому. У контексті зростання рівня конкуренції, вимог до сталого розвитку та досить швидких змін, ефективність логістичних процесів є критично важливим чинником для досягнення успіху організацій. Ризики, що виникли через реалії сьогодення, з якими стикаються підприємства, можуть мати чималі наслідки для їхньої діяльності.
Keywords: ризики; логістична система; логістична сфера