Оцінка виробничого потенціалу міста - Булаєва, В. (My University, 2020)
Мелітополь - один з науково-промислових центрів регіону. Завдяки історичній спадщині, економіко-географічному положенню і підприємливості жителів у місті розвинені галузі машинобудування, легкої промисловості та харчової промисловості. Відповідно до Стратегічного плану, ухваленого у 2012 році та Плану міжкультурної інтеграції на 2015-2020 рр. передбачено розвиток міста як мультикультурного, різнопланового з економічної точки зору, багатофункціонального з точки зору організації міського простору міста, що є запорукою майбутніх економічних успіхів.
Keywords: місто; Мелітополь; реалізація продукції; економіка міста; прибутки