Довіра як детермінанта соціального капіталу підприємництва - Грицаєнко, Микола Ігорович; Грицаенко, Николай Игоревич; Hrytsaienko, Mykola (My University, 2017)
Детермінантою соціального капіталу підприємництва є довіра, яку розглянуто на міжособистісному та інституційному рівнях. Перспективою подальших досліджень є визначення напрямів інституційних перетворень, які сприятимуть розширенню довіри та стимулюванню розвитку соціального капіталу в підприємницькій діяльності та суспільстві в цілому.
Keywords: довіра; соціальний капітал; роль довіри; розвиток соціального капіталу; дослідження; взаємозв’язок; коефіцієнт кореляції; детермінанта соціального капіталу