Аналіз роботи засобів попередньої очистки зерна - Михайлов, Євген Володимирович; Михайлов, Евгений Владимирович; Mykhailov, Yevhen; Дудка, В. С.; Сінніков, А. С.; Mykhaylov, Yevhen (ТДАТУ, 2010)
UK: В роботі проведено аналіз роботи засобів попередньої очистки зерна та запропоновано напрямок підвищення їх ефективності. RU: В работе проведен анализ работы средств предварительной очистки зерна и предложено направление повышения их эффективности. EN: The analysis of preliminary grain cleaning machine operation is presented. The ways of its efficiency improvement are proposed.
Анализ работы средств предварительной очистки зерна
The analysis of preliminary grain cleaning machine operation
Keywords: зерно; зерновий ворох; ворохоочісник; очистка зерна; машина попередньої очистки зерна