Наукова бібліотека Таврійського ДАТУ: практика роботи - (:unkn) unknown (Мелітополь : НБ ТДАТУ, 2017)
У четвертому випуску інформаційного бюлетеня розміщено статті провідних фахівців НБ ТДАТУ з різних напрямків бібліотечної роботи, які висвітлюють досвід роботи наукової бібліотеки. Видання призначене широкому загалу працівників бібліотек вищої школи.
інформаційний бюлетень
Keywords: рідкісні видання; віртуальні виставки у бібліотеці; Web-представництва бібліотеки; Інституційний Репозитарій ТДАТУ