Проектування енергоефективного технологічного процесу приготування комбікормів для свиноферми приватного підприємства «Аскон» Якимівського району Запорізької області: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Бакалавр - Ярошенко, Віктор (My University, 2021)
У даному дипломному проєкті пропонується впровадження енергоефективного технологічного процесу приготування комбікормів для свиноферми приватного підприємства «Аскон» Якимівського району Запорізької області з розробкою конструкції подрібнювача зерна і коренебульбоплодів.
Keywords: комбікорми; свиноферми; механізація; годівля тварин