Формування комплексу маркетингових комунікацій у збутовій діяльності ТОВ «КОКА-КОЛА-УКРАЇНА ЛІМІТЕД» - Токарєв, О. О.; Кукіна, Наталя Володимирівна; Kukina, Natalia (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
Розвиток сучасних ринкових відносин вимагає від підприємств формування цілісної системи маркетингових комунікацій, здатної забезпечувати сталий попит, лояльність споживачів і конкурентні переваги у сфері збуту. Особливої актуальності це набуває для виробників FMCG-сектору, де ринок характеризується високою динамікою, зростаючою роллю цифрових каналів та необхідністю підтримувати інтенсивну взаємодію з різними категоріями споживачів. У цьому контексті збутова діяльність ТОВ «Кока-Кола-Україна Лімітед» є показовим прикладом застосування комплексного підходу до маркетингових комунікацій, орієнтованого на інтеграцію традиційних і цифрових інструментів у єдину систему впливу на споживача.
Keywords: FMCG-сектор; ТОВ «Кока-Кола-Україна Лімітед»