Іонізація та вимірювання окисно-відновного потенціалу води - Сосницька, Наталя Леонідівна; Сосницкая, Наталья Леонидовна; Sosnytska, Natalia; Солошич, І. О.; Морозов, Микола Вікторович; Морозов, Николай Викторович; Morozov, Mykola; Дьоміна, Наталя Анатоліївна; Демина, Наталья Анатольевна; Domina, Natalia; Назарова, Ольга Петрівна; Назарова, Ольга Петровна; et al. (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
UK: Розглянуто результати дослідження окисно-відновного потенціалу від температури та умов іонізації води. Наведено значення ОВП (редокс-потенціалу) для різних значень рН. Представлено напрямки застосування водних аерозолів для збереження плодово-ягідної продукції. EN: The results of research of оxidation-reduction potential from temperature and conditions of water ionization are considered. The values of ORP (redox potential) for different pH values are given. The directions of application of water aerosols for preservation of fruit and berry products are presented.
Keywords: іонізація води; окисно-відновний потенціал води; збереження плодово-ягідної продукції; ionization of water; oxidation-reduction potential; preservе of fruit and berry products