Розвиток фермерських господарств та проблеми обслуговуючої кооперації - Колокольчикова, Ірина Володимирівна; Колокольчикова, Ирина Владимировна; Kolokolchykova, Iryna (ХНТУСГ, 2007)
Досліджено динаміка розвитку фермерських господарств Запорізькій області. Встановлено темпи розвитку формувань, їх розміри. Визначено рівень зацікавленості та причини повільного розвитку обслуговуючих кооперативів.
Keywords: розвиток фермерських господарств; кооперативи; аграрний сектор України; розвиток кооперативних структур в Запорізькій області; темпи зростання кількості фермерських господарств