Міжнародні стандарти у сфері енергетичного менеджменту та енергоаудиту - Мамонтов, Р. В. (ТДАТУ, 2019)
Розглянуті питання енергобезпеки та енергоефективності. Визначенні вимоги, спрямовані на підвищення енергоефективності та збереження всіх видів енергоресурсів, які на сьогодні стають основою національної політики та законодавства більшості країн.
Keywords: стандарт; енергобезпека; енергозбереження; енергоефективність