Обґрунтування стратегії безпрограшних умов при укладенні парі - Тетервак, І. Р.; Халанчук, Лариса Вікторівна; Халанчук, Лариса Викторовна; Khalanchuk, Larysa (My University, 2016)
Основні наукові результати: розроблено і обґрунтовано стратегію безпрограшного укладання парі на етапі формування і прийняття умов парі між двома гравцями для випадку чотирьохлітерного «слова», обчислено і складено таблицю 1 переваг для комбінацій з 4 символів, проведено аналіз і порівняння отриманої таблиці із вже існуючою для меншої кількості символів.
Keywords: парі; гра орел-решка; безпрограшні стратегії; парадокс Пенні; нетранзитивні відношення