Специфіка проведення атестації робочих місць у малих фермерських господарствах АПК - Рогач, Ю. П.; Рогач, Ю. П.; Rogach, Yu. P. (My University, 2014)
UK: У статті проаналізовано підходи, основні причини та особливості проведення атестації робочих місць у малих фермерських господарствах агропромислового комплексу України з розробкою рекомендацій. RU: В статье проанализированы подходы, основные причины та особенности проведения аттестации рабочих мест в малых фермерских хозяйствах агропромышленного комплекса Украины с разработкой рекомендаций. EN: In article approaches, the main reasons that features o f carrying out certification o f workplaces in small farms f agroindustrial complex o f Ukraine with development o f recommendations are analysed.
Специфика проведения аттестации рабочих мест фермерских хозяйств
Peculiarities of certification of working farms
Keywords: травматизм; професійні захворювання; атестація робочих місць; фермерське господарство; охорона праці; травматизм; заболеваемость; аттестация; рабочее место; injury; disease; certification; workplace farm