Обгрунтування технології виробництва органічних добрив у закритих камерах-біоферментаторах - Скляр, Олександр Григорович; Скляр, Александр Григорьевич; Skliar, Oleksandr (My University, 2021)
Компост багатоцільового призначення отримують на основі аеробної ферментації гною (посліду) з вуглецевими компонентами рослинного походження (торф, тирсу, подрібнена солома та ін.). Сутність технологій полягає у створенні найбільш сприятливих умов для розвитку аеробного мікробіоценозу, що міститься в гною та посліді, який у результаті своєї життєдіяльності переробляє органічну сировину на добриво.
Keywords: добриво; біодобриво; біоферментатор; послід