Соціальний капітал аграрної сфери: теоретичний концепт оцінки засад формування і функціонування - Грицаєнко, Микола Ігорович; Грицаенко, Николай Игоревич; Hrytsaienko, Mykola (My University, 2020)
UK : У процесі дослідження використано діалектичні методи пізнання процесів і явищ, в тому числі монографічний метод (аналіз наукових здобутків українських й іноземних учених щодо проблем розвитку соціального капіталу), абстрактно-логічний (теоретичні узагальнення та формулювання висновків), метод аналізу ієрархій (визначення значущості чинників, що формують соціальний капітал). RU : В процессе исследования использованы диалектические методы познания процессов и явлений, в том числе монографический (анализ научных достижений украинских и зарубежных ученых по проблемам развития социального капитала), абстрактно-логический (теоретические обобщения и формулирование выводов), метод анализа иерархий (определение значимости факторов, формирующих социальный капитал). EN : The research used dialectical methods of cognition of processes and phenomena, including the monographic method (analysis of scientific achievements of Ukrainian and foreign scientists on the problems of social capital development), abstract-logical (theoretical generalizations and conclusions), the method of hierarchy analysis (determining the significance of factors). forming social capital).
Социальный капитал аграрной сферы: теоретический концепт оценки принципов формирования и функционирования
Social capital of the agricultural sphere: theoretical concept of evaluation of formation and functioning
Keywords: соціальний капітал; видові ознаки соціального капіталу; аграрний соціальний капітал; інституціональний контекст; довіра; норми; соціальні мережі; метод аналізу ієрархій; социальный капитал; видовые признаки социального капитала; аграрный социальный капитал; институциональный контекст; доверие; нормы; социальные сети; метод анализа иерархий; social capital; specific features of social capital; agricultural social capital; institutional context; trust; norms; social networks; method of analysis of hierarchies