Технологія крапельного зрошування в овочівництві - Слишик, М. О.; Мішковець, А. (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
О перевагах використання крапельного зрошування у сільському господарстві відомо давно. Україна в аграрному секторі володіє великими площами сільськогосподарських угідь, добре розвинутими зрошувальними системами, сприятливими кліматичними умовами і дешевою робочою силою. Україна має змогу зайняти лідируючі позиції на ринку овочів і виробленої з них продукції
Keywords: овочівництво; крапельне зрошування; зрошувальна система