Тарасенко Володимир Віталійович: біобібліографічний покажчик публікацій з 1986 по 2019 роки - Попазова, Ганна Дмитрівна; Попазова, Анна Дмитриевна; Popazova, Hanna (ТДАТУ: наукова бібліотека, 2019)
Даний покажчик продовжує серію „Біобібліографістика провідних вчених ТДАТУ”, яка започаткована в науковій бібліотеці університету і адресований студентам, аспірантам, науковцям, працівникам бібліотек.
Keywords: Біобібліографістика провідних вчених ТДАТУ; біобібліографічний покажчик; Сільськогосподарські машини; система плодовідділення