Опис до патенту на корисну модель № 102573 "Рульове керування по положенню з постійною чутливістю до керуючого впливу" - Бондар, Андрій Миколайович; Бондарь, Андрей Николаевич; Bondar, Andrii; Петров, Віктор Олексійович; Петров, Виктор Алексеевич; Petrov, Viktor; Кашкарьов, Антон Олександрович; Кашкарев, Антон Александрович; Kashkarov, Anton (Державна служба інтелектуальної власності України, 2015)
Рульове керування по положенню з постійною чутливістю до керуючого впливу містить рульовий вал, безконтактний багатополюсний високомоментний двигун, датчик моменту, електронний контролер та датчик положення ротора. Рульове керування додатково оснащене датчиком положення транспортного засобу (гіроскопом), сигнал з якого подається на формувач керуючого впливу
Keywords: рульове керування; керуючий вплив; рульовий вал; безконтактний багатополюсний високомоментний двигун; датчик моменту; електронний контролер; датчик положення ротора; гіроскоп; формувач керуючого впливу; транспортне машинобудування; конструкція рульового управління