Комп’ютерне проектування промислових виробів: навчально-методичний посібник з виконання практичних робіт - Холодняк, Юлія Володимирівна; Холодняк, Юлия Владимировна; Kholodniak, Yuliia (ТДАТУ, 2020)
У навчально-методичному посібнику наведено опис практичних робіт з комп’ютерного проектування промислових виробів, які виконуються в Таврійському державному агротехнологічному університеті імені Дмитра Моторного. У кожній роботі наведені мета роботи, стислі теоретичні відомості, вказівки до виконання контрольного прикладу та самостійної роботи, а також питання для самоконтролю. Зміст видання відповідає освітньо-професійній програмі підготовки бакалаврів зі спеціальності 131 «Прикладна механіка».
Keywords: посібник; практична робота; проектування; бакалавр; студент