Використання інтернет-ресурсів для навчання майбутніх ІТ-фахівців англійської мови за професійним спрямуванням - Симоненко, Світлана Вікторівна; Симоненко, Светлана Викторовна; Symonenko, Svitlana (My University, 2019)
У статті представлено класифікацію спеціальних Інтернетресурсів для вивчення іноземної мови майбутніми ІТ-фахівцями. Надано конкретні приклади сайтів, ресурсів, додатків зі стислим описом їх призначення та особливостей.
Keywords: англійська мова за професійним спрямуванням; Інтернет-ресурси; майбутні ІТ-фахівці; комунікація; навчання