Опис до патенту на корисну модель № 111731 "Глибокорозпушувач ґрунту" - Мітков, Василь Борисович; Митков, Василий Борисович; Mitkov, Vasyl; Ігнатьєв, Євген Ігорович; Игнатьев, Евгений Игоревич; Ihnatiev, Yevhen; Мітков, В. О. (Державна служба інтелектуальної власності України, 2016)
Глибокорозпушувач ґрунту містить стійку плоскоріза, п'ятка якої кріпиться до башмака плоскоріза за допомогою болтових з'єднань. Встановлена стійка глибокорозпушувача, п'ятка якої з'єднується з башмаком плоскоріза за допомогою двох зачепів, а в отворах башмака виконана фаска під певним кутом
Keywords: глибокорозпушувач ґрунту; плоскоріз; сільськогосподарське машинобудування; обробіток ґрунту