Аналіз споживчої поведінки та переваг на ринку біопалива - Шквиря, Наталя Олександрівна; Шквыря, Наталья Александровна; Shkvyria, Natalia (Мелітополь: ТДАТУ, 2015)
UK: Для вивчення споживчої поведінки та переваг на ринку біопалива протягом серпня-вересня було проведено анкетування, у якому взяло участь 256 власників домогосподарств, мешканців Мелітопольського району. При формуванні вибіркової сукупності для проведення маркетингового опиту використовувався метод випадкового відбору. EN: Based on the survey results by using specially designed questionnaires the main features of consumer behavior in the market for biofuels are defined. The basic factors affecting consumer choice are founded.
Keywords: біопаливо; ринок; споживачі; споживча поведінка; biofuel; briquettes; agricultural enterprise; survey; consumer behavior