Оцінка інтенсивності туристичних потоків між Україною та країнами ЄС - Почерніна, Наталя Вікторівна; Почернина, Наталья Викторовна; Pochernina, Natalia (НФаУ, 2021)
Розвиток сектору подорожей та туризму є важливим напрямом підвищення конкурентоспроможності країни на світовій арені, виходячи з пріоритетності сфери послуг в контексті реалізації Цілей Сталого Розвитку. Тому аналіз умов розвитку туристичної діяльності є доцільним і актуальним.
Keywords: туризм; подорожі; туристичні потоки