Процеси, які відбуваються в зоні граничного шару струминно – щілинного гомогенізатора молока - Ковальов, Олександр Олександрович; Ковалев, Александр Александрович; Kovalov, Oleksandr; Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyrylo; Тарасенко, Віра Григорівна; Тарасенко, Вера Григорьевна; Tarasenko, Vira (My University, 2021)
З метою забезпечення ефективного подрібнення жирових кульок в струминно–щілинному гомогенізаторі молока, що досягається за рахунок встановлення раціональних гідродинамічних, конструктивних та технологічних параметрів, доцільно розглянути можливий вплив на процеси руйнування жирових кульок граничного шару.
Keywords: струминно–щілинний гомогенізатор; граничний шар; диспергування; жирові кульки