Вплив несиметрії напруги мережі на ковзання і момент обертання асинхронного двигуна - Попова, Ірина Олексіївна; Попова, Ирина Алексеевна; Popova, Iryna (My University, 2020)
Несиметрію напруг мережі слід віднести до особливостей експлуатації асинхронних двигунів (АД) у сільськогосподарському виробництві.
Keywords: асинхронні двигуни; напруга; мережа