Визначення металевого контакту при абразивному зношуванні деталей спряжень транспортних засобів - Журавель, Дмитро Павлович; Журавель, Дмитрий Павлович; Zhuravel, Dmytro (ТДАТУ, 2012)
UK: Робота присвячена визначенню металевого контакту при уточненні виду зношування деталей спряжень транспортних засобів з метою більш точного прогнозування ресурсу. RU: Работа посвящена определению металлического контакта при уточнении вида изнашивания деталей сопряжении транспортных средств для более точного прогнозирования ресурса. EN: The work is devoted to defining the metal contact at clarifying the type of wear parts coupled vehicles for more accurate forecasting of resource.
Определение металлического контакта при абразивном износе деталей сопряжений транспортных средств
Determination of metal contact details abrasions conjugated vehicles
Keywords: абразивне зношування; транспортний засіб; металевий контакт; пара тертя; ресурс; прогнозування