Удосконалення обкатки двигунів внутрішнього згоряння за рахунок використання зворотного зв’язку - Хоменко, А. М.; Мовчан, Сергій Іванович; Мовчан, Сергей Иванович; Movchan, Serhii; Болтянський, Олег Володимирович; Болтянский, Олег Владимирович; Boltianskyi, Oleh (ТДАТУ, 2013)
UK: В статті розглянуто спосіб удосконалення обкат-ки двигунів внутрішнього згоряння за рахунок використання зворотного зв’язку. EN: In the article the method of improvement of rolling-off of engine sofinternal combustion is considered due to the use of reverse connection.
Іmprovement of running engines internal combustion through the use of feedback
Keywords: двигуни внутрішнього згоряння (ДВЗ); система зворотного зв’язку; обкатка двигунів