Нові педагогічні технології, їх огляд та застосування - Бичкова, А. В.; Bychkova, A. V. (ТДАТУ, 2017)
Uk: Стаття розкриває шляхи застосування форм та методів впровадження новітніх педагогічних технологій, адже сучасне заняття ви-магає від педагога оптимального поєднання індивідуальної, парної, групової і колективної форм організації навчальної діяльності студентів, постійного залучення студентів до навчального процесу. Розглянуто проблеми і перспе-ктиви впровадження нових педагогічних. En: The article reveals the ways to use forms and methods of implementation of new educational technologies, as a modern lesson requires from teacher optimal combination of individual, pair, group and collective forms of students’ educational activity and steady involvement of students in the learning process. Problems and prospects of introduction of new teaching technology.
New educational technologies, their viewing and implementation
Keywords: технології; педагогічні технології; комплексний підхід; technology; educational technology; comprehensive approach