Щодо застосування методу планування математичного експерименту в дипломних роботах магістрів - Постнікова, Марина Вікторівна; Постникова, Марина Викторовна; Postnikova, Marina; Квітка, Сергій Олексійович; Квитка, Сергей Алексеевич; Kvitka, Serhii; Попрядухін, Вадим Сергійович; Попрядухин, Вадим Сергеевич; Popriadukhin, Vadym (My University, 2018)
UK: При виконанні дипломних робіт магістрами пропонується метод планування математичного експерименту. Перевагою цього методу є малі матеріальні затрати на наукові дослідження в порівнянні з плануванням і проведенням натурних експериментів. EN: During Master’s Degree research work a method of planning a mathematical experiment is proposed. The advantage is low material costs of scientific research in comparison with planning and conducting field experiments.
Keywords: математичний експеримент; фактори; матриця; планування; методологія; перебудова моделі; mathematical experiment; factors; matrix; planning; methodology; model restructuring